Володимир Зеленский / REUTERS

Президент Володимир Зеленський повідомив, що за кордоном організували декілька хабів для українців, які не можуть повернутися до України через закриття кордонів та повітряного простору.

«Нами сформовано так звані хабові точки. Потрапивши туди, ви зможете дістатися до України безкоштовно або за пільговими цінами», — заявив він у відеозверненні.

Читайте також"Ви обов'язково будете на Батьківщині": Зеленський звернувся до українців, які не встигли повернутися додому (відео)

Відео дня

За словами Зеленського, наразі «хабові точки» знаходяться у Стамбулі, Дубаї, Абу-Дабі, Празі, Берліні, Варшаві, Перемишлі, Відні, Братиславі, Ризі та Вільнюсі. Список міст буде доповнюватися на офіційному сайті МЗС.

Фото: МЗС

«Хтось не встиг повернутися, тому що авіакомпанія скасувала рейси, хтось застряг на кордоні, хтось потрапив на карантин у готелі. Але знайте — ми обов‘язково вас витягнемо. Наші посли та консули працюють цілодобово. Для вирішення ваших проблем МЗС та Міністерство інфраструктури максимально мобілізовані», — наголосив президент.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.