МАУ може продовжити виконання рейсів / фото УНІАН Володимир Гонтар

Найбільший український авіаперевізник - компанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) повідомила про продовження виконання рейсів за маршрутом Київ - Херсон - Київ до кінця жовтня.

Як повідомила прес-служба авіаперевізника, дане рішення обумовлене стабільним попитом з боку жителів Києва, Херсонського та прилеглих регіонів, а також необхідністю забезпечення стикувань з міжнародними напрямками.

Читайте такожМАУ скасувала частину рейсів до кінця серпня

Відео дня

Зазначається, що у разі позитивної динаміки пасажиропотоку, виконання рейсів буде продовжено.

"Зараз рейси Київ-Херсон-Київ виконуються двічі на тиждень - щоп'ятниці та щонеділі. А з 21 вересня рейси будуть виконуватися тричі на тиждень - щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці», - йдеться в повідомленні.

МАУ

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць та ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є Міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".

Авіарейси МАУ

  • Авіакомпанія МАУ анонсувала літнє розширення напрямків у зв'язку з ослабленням деякими країнами режиму перетину кордону для українців, які подорожують як туристи.
  • 14 квітня авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" запустила регулярні рейси за маршрутом Київ - Херсон.
  • 4 серпня 2020 року МАУ скасувала частину рейсів до кінця серпня.
  • 24 липня МАУ скасувала частину запланованих на серпень рейсів.
  • 19 серпня 2020 року МАУ заявила про перегляд програми польотів до 14 вересня.