Прага на світанку / фото REUTERS

SkyUp Airlines з 23 вересня 2021 року виконуватиме рейси за маршрутом "Київ – Прага – Київ", на тлі нещодавного відкриття Чехією кордонів для вакцинованих українців.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії.

Рейси будуть виконуватися тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і неділях.

Відео дня

Вартість квитків за маршрутом стартує від 1494 гривень(без багажу).

Чому варто відвідати Прагу восени

  • Довгі прогулянки звивистими вуличками із зупинками на перепочинок у затишних кав’ярнях
  • Надихаюча своїм багатством і різноманіттям архітектура – від класики до хайтеку
  • Пікніки у численних парках і садах, одні з найпопулярніших серед яких – Стромовка і Летна, та панорамний огляд міста з гори Петршин
  • Чимало тематичних маршрутів для цікавих екскурсій – церкви, собори, мости, замки
  • Прості гурманські радощі – смачна різноманітна їжа, культові пивні та винні фестивалі

Правила в’їзду для українців до Чехії

Читайте такожПрага за $300: загадкове місто тисячі шпилів, смачної їжі та затишних вуличокДля в’їзду у країну українцям потрібно мати сертифікат про повний курс вакцинації (Vaxzevria/AstraZeneca, Spikevax/Moderna, Comirnaty/Pfizer/BioNTech, Janssen, Covishield) завершеної щонайменше за 14 днів до мандрівки, який сформований у мобільному додатку "Дія" з QR-кодом або виданий у країні ЄС. Також перед в’їздом потрібно обов’язково заповнити в’їзний формуляр.

Окрім цифрового COVID-сертифікату, в’їзд дозволяється за умови наявності дійсного біометричного паспорта для виїзду за кордон та медичного страхування на термін поїздки.

Як повідомляв УНІАН, також у серпні цього року SkyUp Airlines запустив низку рейсів до Франції, а взимку авіакомпанія почне літати до австрійського Зальцбурга