Круїзний лайнер "в нікуди" вирушає від узбережжя і  курсує кілька днів морем \ REUTERS

Німецька туристична компанія TUI Cruises почала продавати квитки на морські круїзи "в нікуди" з відправленням з Гамбурга і Кіля.

Читайте такожУ Тайвані запустили авіарейс-атракціон: літак злітає, кружляє три години у повітрі і сідаєТакі круїзи - спроба врятувати галузь, яка постраждала через пандемію коронавірусу, пише ТСН з посиланням на Wired.

Круїзний лайнер "в нікуди" вирушає від узбережжя, курсує кілька днів морем і повертається назад. До кінця серпня TUI Cruises планує продовжити морські екскурсії до семи днів, демонструючи туристам види на узбережжі Норвегії, Швеції і Фінляндії.

Відео дня

Кількість пасажирів обмежена, а камери з тепловізорами щодня стежать за температурою туристів. Крім того, на борту є тести на COVID-19, а маски обов'язкові навіть у ліфтах і коридорах. Формат "все включено" залишається, однак на шведських столах страви і напої подають офіціанти.

Під час турів "в нікуди" компанії розважають гостей, але також з обмеженнями. На виставі, яку зазвичай відвідують близько тисячі пасажирів, тепер можуть бути присутніми не більше 150, решта дивляться трансляції з кабін.

TUI Cruises виконує тури Північним та Балтійськими морями, квитки коштують від 549 євро за людину.

В середині вересня компанія планує почати рейси Середземним морем, з відправленням з Криту.

Новини по темі: