На даний момент всі "київські" рейси здійснюються за розкладом / фото facebook.com/airportkiev/

Міжнародні аеропорти «Бориспіль» і «Київ» ім. Сікорського працюють у штатному режимі, незважаючи на снігопад, повідомили прес-служби обох аеропортів.

Читайте такожКиїв через снігопад скували моторошні затори (карта)

Зокрема, «Бориспіль» повідомив, що рейси здійснюються відповідно до розкладу.

Відео дня

«Зараз рейси здійснюються відповідно до розкладу. Аеродромна служба Міжнародного аеропорту «Бориспіль» забезпечує необхідний коефіцієнт зчеплення на злітно-посадковій смузі, руліжних доріжках і перонах. Задіяно 26 одиниць аеродромної техніки», - повідомила прес-служба кореспонденту УНІАН.

Аеропорт «Київ» також повідомив, що всі рейси виконуються відповідно до розкладу.

«Незважаючи на ускладнення погодних умов, аеропорт «Київ» працює в штатному режимі. Обмежень для прийому повітряних суден немає, всі рейси на цей момент виконуються за розкладом. Злітно-посадкову смугу, перони аеродрому, привокзальну площу інтенсивно чистить снігоприбиральна техніка», - повідомила прес-служба на своїйсторінці в соцмережі Facebook.

Негода в Україні 8 лютого

  • Рятувальники попереджають про погіршенні погодних умов в Україні найближчими днями. Станом на 07:00 8 лютого у Львівській області вже випало до 30 см снігу. Також снігопад не припиняється в Києві.
  • 8 лютого в західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети (приріст снігу 20-30 см, у Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см ), на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та в південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (1-й рівень небезпеки - жовтий).