Ryanair скаржиться на падіння попиту на квитки / ілюстрація REUTERS

Найбільший лоукостер Європи Ryanair з вересня 2020 року скоротить кількість рейсів на 20% через падіння попиту, хоча ще в серпні авіакомпанія збільшила їх число.

Читайте такожІталія пригрозила скасувати дозвіл на польоти для Ryanair через порушення

Як повідомляє The Independent, авіакомпанія пояснила скорочення, яке торкнеться вересневого і жовтневого розкладу, "помітним падінням попиту за останні 10 днів, з огляду на невизначеність, що зберігається відносно недавніх випадків COVID-19 в деяких країнах ЄС".

Відео дня

Цікаво, що після успішного відновлення авіарейсів в червні 2020 року ірландська авіакомпанія заявила, що її пропускна здатність в серпні буде збільшена до 60% від її звичайного графіка, повідомляє Reuters.

Які напрямки Ryanair підпадуть під скорочення

  • При цьому в авіакомпанії запевняють, що скорочення в більшості випадків будуть означати скорочення кількості рейсів, а не закриття цілих маршрутів.
  • В першу чергу під скорочення підпадуть Іспанія, Франція, Швеція та Ірландія. У разі Іспанії, Франції та Швеції авіакомпанія заявила, що недавнє зростання кількості випадків захворювання коронавірусу призвело до збільшення обмежень на поїздки. Ірландія також постраждала через те, що там діє вимога обов'язкового карантину на 14 днів для жителів багатьох країн.
  • У компанії обіцяють зв'язатися по електронній пошті з пасажирами, чиї рейси потрапили під скорочення.

Інші новини авіакомпаній