Сильний снігопад накрив Стамбул / фото REUTERS

Авіакомпанія Turkish Airlines скасовує рейси через сильний снігопад в регіоні.

Про це повідомили в службі оперативного оповіщення компанії HelpDesk.

Через несприятливі погодні умови в Стамбулі робота Turkish Airlines була порушена.

Відео дня

Згідно з останнім повідомленням, за рішенням влади виконання рейсів зі Стамбула можливе, але в "обмеженій кількості" через підготовлену смугу. 

Читайте також"Такий снігопад я побачив вперше": українець розповів про сніговий шторм в Афінах (фоторепортаж)

Напередодні компанія призупинила виліт літаків до 4 години ранку, пізніше - до 13 години за місцевим часом. Після оголосили про скасування всіх рейсів і в Стамбул, і з нього. 

"Наші рейси скасовані відповідно до рішення місцевої влади про обмеження польотів", - йдеться в повідомленні. 

Перевірити поточний статус рейсів, що вилітають з аеропортів Стамбула, включно з аеропортом Стамбул-Сабіха Гекчен, можна на сайті компанії. 

Місцеві ЗМІ показали, як виглядає засніжений аеропорт, де понад 20 годин простоюють літаки. На кадрах можна побачити товстий сніговий покрив і навіть сніговиків.

Серед скасованих - авіарейси в Україну. Як повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у Twitter, дипломати взаємодіють з адміністрацією та авіаперевізниками, аби забезпечити нагальні потреби пасажирів та якнайшвидше відновлення рейсів.

"Українські дипломати перебувають в аеропорту Стамбула задля надання консульської допомоги українцям, які не можуть вилетіти до Києва через погодні умови", - зазначив він.

Зазначимо, з минулого тижня в багатьох частинах Туреччини пройшов сильний снігопад, який порушив рух транспорту. Робота базового аеропорту була заблокована і днем раніше. 

Снігопад накрив Стамбул / фото REUTERS
Снігопад накрив Стамбул / фото REUTERS

Нагадаємо, через сильний снігопад були зупинені деякі поромні сполучення Стамбула і закриті дороги.

Вас також можуть зацікавити новини: