На ВДНГ 23 серпня пройде фестиваль повітряних куль / фото УНІАН (Олексій Іванов)

Під час фестивалю повітряних куль "Монгольф’єрія. Я – громадянин", який выдбудеться 23 серпня 2021 року на ВДНГ у Києві, буде встановлено офіційний рекорд – на аеростатах одночасно піднімуть 30 величезних прапорів України. 

Як повідомляють організатори заходу, встановлення рекорду заплановане на 23 серпня з нагоди Дня прапора та 30-річчя незалежності України. Також в програмі фестивалю заплановані виступи українських гуртів, повітряних гімнастів, DJ-сет, прив’язні польоти на повітряних кулях та їхнє вечірнє світіння. 

Детальну програму фестивалю та оновлення інформації щодо можливих змін можно відслідковувати на офіційному сайті

Відео дня

Початок заходу запланований на 17:00, а завершення програми – на 22:00. 

Читайте також23 серпня в Києві тимчасово змінять рух громадського пасажирського транспорту: список маршрутівФестиваль повітряних куль "Монгольф’єрія. Я – громадянин" відбудеться за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Як повідомляв УНІАН, також у Києві 22 серпня стартував великий туристичний фестиваль "Мандруй Україною", який триватиме до 24 серпня.

Крім того, 20 серпня на території ландшфтного парку "Співоче поле" стартувала виставка квітів до Дня Незалежності, присвячена творчості народної художниці Марії Примаченко. Триватиме фестивль до 19 вересня.