Ілюстрація REUTERS

Кабінет міністрів розпорядився відкрити вантажно-пасажирський міжнародний пункт пропуску через державний кордон для повітряного сполучення в міжнародному аеропорту «Житомир» імені С. П. Корольова.

Відповідне розпорядження уряд прийняв на сьогоднішньому засіданні.

Зазначається, що таке рішення сприятиме реалізації туристичного потенціалу регіону, задовольнить потреби населення регіону в авіаперевезеннях і залучить інвестиції в економіку Житомирської області.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Україна у 2021 році спрямує понад 3 млрд грн на шість регіональних аеропортів - у Рівному, Вінниці, Дніпрі, Закарпатті, Херсоні та Одесі. Найбільше з цих коштів - 1,4 млрд грн - спрямують на початок будівництва першої і другої черг аеродрому Дніпровського аеропорту.

Читайте також"Укрзалізниця" з 2 липня запускає поїзд "Інтерсіті" Київ - ТернопільВлада планує розвивати регіональні аеропорти в 16 містах України в рамках державної програми.

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков має намір створити мережу регіональних аеропортів, розвивати ринок внутрішніх авіаперевезень і виконати мету зі створення національного авіаперевізника.

Вас також можуть зацікавити новини