Музей Гаррі Поттера в Лондоні запрацює за новими правилами / фото REUTERS

У Лондоні (Великобританія) 20 серпня 2020 року після декількох місяців карантину для відвідувачів знову відкрили популярний Музей Гаррі Поттера.

Читайте такожАпокаліптичне видовище: як статую Христа-Спасителя в Ріо дизенфікували перед відкриттям після карантину (фоторепортаж)

Музей знаходиться на території лондонської студії Warner Bros., де колись знімали легендарну серію фільмів про школу магів та пригоди її вихованців.

Таким чином, всі бажаючі можуть прогулятися серед знайомих декорацій, сфотографуватися на тлі знакових локацій і персонажів фільму, а також взяти участь в інтерактивних сценах. Наприклад, вхопити мітлу чи встигнути на знаменитий потяг до Хогвардсу.

Як йдеться в сюжеті ТСН, до початку пандемії музей за день могли відвідати до 6 тисяч людей. Тепер цю кількість довелося скоротити - до 1,5 тисяч. Щоб потрапити всередину, відвідувачам потрібно заздалегідь купити квиток онлайн та дотримуватися усіх санітарних правил - тримати дистанцію, бути в масці та користуватися дезінфектором.

Як працюють музеї після карантину