Гиркин заявил, что захватить новые территории пророссийским террористам вряд ли удастся / Нейромир-ТВ

Про це терорист, який в даний час відсиджується в Росії і збирає "гуманітарну допомогу" для колишніх поплічників, розповів в інтерв'ю німецькому виданню Der Spiegel, пише Зеркало недели.

"Зимові наступи нічого не принесли, лише більше руйнувань. Чому ми не розбили українську армію у вересні, коли у нас була можливість це зробити? Ми могли б захопити Маріуполь і безліч інших міст. Зараз українська армія, незважаючи на поразку в Дебальцеве, перевершує "народні республіки", - сказав Гіркін, при цьому додавши, що захопити нові території проросійським екстремістам навряд чи вдасться.

Читайте такожГіркін заявив про "неминуче" загострення бойових дій на Донбасі протягом двох місяців

Відео дня

За його словами, бойовики так званих "ДНР" і "ЛНР" сподівалися, що Росія поглине самопроголошені республіки так само, як і Крим. Для цього вони навіть влаштували референдум. Але Москва не приєднала захоплені території.

Гіркін додав, що все залежить від того, наскільки рішучою буде Росія у війні проти України, владу якої він називає "нацистами" і "сепаратистами".

"Для мене українські політики - сепаратисти, тому що вони хочуть відокремлення від Росії", - сказав екс-ватажок терористів.