Чоловік спершу відмовився їхати цивільною «швидкою» у військовий госпіталь, тому залучили патрульних / фото УНІАН

Під Дніпром провідники потягу «Львів-Маріуполь» та поліція Дніпра допомогли військовому, якому стало зле дорогою в зону ООС.

Про це у Facebook повідомила радник голови Дніпровської ОДА Тетяна Губа.

Читайте такожЕпіфаній: на окупованій частині Донбасу ПЦУ у підпіллі

Відео дня

«Провідники проявили максимум уваги до пасажира і запропонували йому вийти в Дніпрі «бо тут йому всі допоможуть», так і зробили - провели його в медпункт і визвали поліцію. Термінова перевірка дійсно підтвердила, що він військовослужбовець», – написала вона.

За словами чиновниці, чоловік відмовився їхати цивільною «швидкою» у військовий госпіталь, «бо йому дуже страшно без зброї й страшно за цивільних лікарів, бо навкруги іде війна, обстріли ...». Тому до ситуації залучили патрульних.

«Молоді дівчина- поліцейська і хлопець, приїхавши на виклик, дружелюбно поспілкувалися, заспокоїли військовослужбовця, і він повністю їм довірився. Все закінчилося добре, чоловіком займаються фахівці», – додала Губа.

Як повідомляв УНІАН, 12 грудня на контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) "Станиця Луганська" помер чоловік 1963 року народження, який прямував у бік непідконтрольної уряду України території.