Россия / REUTERS

Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на кореспондента, який спостерігав ці озброєння цього тижня, передає Еспресо.TV.

Як зазначається, на багатьох транспортних засобах номерні знаки розпізнавальні знаки прибрані, а багато солдатів зняли відзнаки зі своєї форми. Агентство підкреслює, що таким чином вони збігаються з тими військовими на Донбасі, які Київ і його західні союзники вважають прихованими загонами Росії.

Озброєння, що знаходиться на цій базі, включає реактивні системи залпового вогню "Ураган", танки і самохідні гаубиці - всі види зброї, які використовувалися в конфлікті на сході України.

Відео дня

Як зазначає агентство, кількість військової техніки на базі зараз в тричі більша, ніж в березні цього року, коли журналісти були в цьому районі. У той час лише кілька десятків одиниць техніки були в полі зору.

Читайте такожУ Донецьку зафіксовано скупчення не менше 120 одиниць бронетехніки бойовиків - Тимчук

Як зазначає агентство, фото, зняте на базі на Кузьмінському полігоні, близько 50 км (30 миль) від кордону, є очевидним доказом російської військової присутності в цьому районі.

Велика ділянку ґрунтової дороги, що веде через степ від Кузьмінського полігону до українського кордону, має свіжий ремонт, що робить її більш прохідною для важкої техніки.