Бойовики обстрілювали українські позиції з забороненого мінськими домовленостями зброї / фото УНІАН

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте такожОкупанти позбавляють жителів Донбасу зарплати за відмову отримувати "паспорти" "ДНР/ЛНР"

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.

Відео дня

Так, противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 7 обстрілів по українських позиціях, а саме: три рази неподалік Павлополя - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 20 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї; поруч з Опитним - з протитанкового ракетного комплексу ворог здійснив 2 постріли; двічі в районі населеного пункту Авдіївка - зі станкового протитанкового гранатомету - 9 пострілів, а також противник здійснив обстріл зі стрілецької зброї; поблизу Пісків - з ручного протитанкового гранатомету та стрілецької зброї.

Ще 3 ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», а саме: двічі поруч з Новотошківським - з міномету калібру 120 мм - 9 мін; неподалік Оріхового - зі 120-мм міномету противник випустив 5 мін.

«Сьогодні, 3 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення», - повідомили в прес-центрі ОС.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 2 лютого, окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок ворожих обстрілів було поранено двох українських захисників, ще один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав бойове ураження.