REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомив у Facebook прес-центр Об’єднаних сил.

Противник обстріляв позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Два обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу Мар’їнки - з ручного протитанкового гранатомету, а також з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; неподалік Пісків - з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї.

Читайте такожЖителі Золотого: ми посередині, між позиціями. "Бух!" - і полетіло через нашу голову. Постійно ворожимо, який "бух" прилетить до нас

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли: поруч з Новотошківським - з міномету калібру 120 мм ворог випустив 10 мін; у районі населеного пункту Шуми - з 82-мм міномету, ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету.

"Сьогодні, 24 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - повідомили у прес-центрі ОС.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, 23 лютого, ворог 14 разів порушив режим припинення вогню, втрат серед українських захисників не було.