Сили ООС відповіли на обстріли окупантів / фото: штаб ООС

Російсько-окупаційні війська з початку доби 7 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил на Донбасі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк повідомив на брифінгу.

Читайте такожБойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші, поранено військового

Відео дня

За його словами, після опівночі окупанти випустили 6 мін 120-го калібру по оборонцям Невельського.

"Після 01.20 ночі зафіксовано розриви 3-х ворожих мін калібру 82 мм нашими захисниками Травневого. Також тут від Доломітного окупанти вели прицільні обстріли з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння", - зазначив речник.

Крім того, близько 02.00 ворог протягом години вів прицільний вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів від Старомихайлівки по українських воїнах в районі Красногорівки, а після 06.30 ранку від Саханки противник випустив 10 мін калібру 82 мм по захисникам Лебединського.

З 10.45 російсько-окупаційні війська з мінометів 82-го калібру від Золотого-5 випустили декілька мін по оборонцям Оріхового.

Також збройні формування РФ порушували режим тиші з гранатометів та великокаліберних кулеметів в районах н.п. Красногорівка та Павлопіль.

"Підрозділи Об’єднаних сил декілька разів адекватно придушували ворожу збройну активність застосовуючи легке піхотне озброєння", - уточнив Гуцуляк.

Він також додав, що бойових втрат в лавах ЗСУ внаслідок ворожих обстрілів немає.

Як повідомляв УНІАН, на Донбасі 28 лютого окупанти 8 разів порушили режим припинення вогню, один український боєць отримав поранення.