Бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші / фото УНІАН

Минулої доби, 12 березня, збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також відмічена робота снайперської пари.

Відео дня

"Два обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", в саме: поруч з Водяним - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Пісок - з міномета калібру 82 мм противник випустив 2 міни.

Читайте такожСтрум, насильство та видалення частин тіла: в ООН розповіли, як терористи на Донбасі катують полонених

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли наших позицій, а саме: неподалік Зайцевого - відмічена робота снайперської пари; у районі населеного пункту Луганське - зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив 10 пострілів, а також вів обстріл з великокаліберного кулемету", - йдеться в повідомленні.

Вчора, 12 березня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

З початком цієї доби, 13 березня, російські окупаційні війська з міномета калібру 82 мм випустили 11 мін по позиціях захисників Лебединського. За поточну добу втрат немає.

Як повідомляв УНІАН, у середу, 11 березня, проросійські бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню, поранивши українського захисника.