REUTERS

23 березня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook, окупанти обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте такожЛюдей з ОРДЛО пускатимуть до Росії, незважаючи на карантин

Відео дня

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано три обстріли, а саме: поблизу Авдіївки – зі стрілецької зброї; поруч Водяного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомету.

Чотири обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм – 6 мін, з 82-мм мінометів – 33 міни; в районі населеного пункту Шуми – з протитанкового ракетного комплексу.

Вчора, 23 березня, внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення.

«Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь», – зазначають у штабі.

З початком цієї доби російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Обстріли було зафіксовано поблизу Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомету та у районі населеного пункту Березове – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.

«Військовослужбовці Об’єднаних сил вжили необхідних заходів для припинення вогневої провокації противника. За поточну добу втрат немає», – запевнили у прес-центрі.