REUTERS

Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, сьогодні, 28 грудня, в районі селища Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки, було виявлено групу бойовиків одного з проросійських незаконних збройних формувань, які одягнуті у камуфльований одяг, на зразок польових костюмів військовослужбовців ЗС України, та ведуть хаотичну стрільбу зі стрілецької зброї, зокрема по об’єктах житлової інфраструктури цього населеного пункту.

Читайте такожМіноборони з'ясувало, який підрозділ російської армії окупував Комінтернове

"Таким чином, злочинці, на замовлення своїх кураторів з Російської Федерації, вчергове намагаються ввести в оману місцевих мешканців, звинуватити наших воїнів у порушеннях домовленостей про дотримання режиму «повної тиші» та зухвало дискредитувати сили АТО. До слова, це вже не перший подібний випадок", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За даними прес-центру, в свою чергу, українські воїни впродовж сьогоднішнього дня жодного разу не відкривали вогонь, всі наші підрозділи суворо дотримуються умов припинення вогню. Хоча з початку доби бандити терористичної організації "ДНР", неприцільно обстрілявши наші позиції, вже вісім разів намагались примусити сили АТО застосувати зброю у відповідь.