Декілька снарядів потрапили у стару Авдіївку / Фото УНИАН

Сьогодні у зоні проведення антитерористичної операції російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли позиції українських військ.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО на 18.00.

«На Маріупольському напрямку по опорних пунктах поруч Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог вів вогонь з мінометів та артилерійських систем калібру 122. По позиціях неподалік Талаківки і Чермалика - з мінометів калібру 120, поруч Мар’їнки – з гранатометів різних систем», - сказано у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожДвоє загиблих та восьмеро поранених українських бійців: у штабі відзвітували про добу в АТО

Також у прес-центрі поінформували, що на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки у другій половині дня різко збільшилась кількість обстрілів з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120.

«Декілька снарядів потрапили у стару Авдіївку. По позиціях поруч Опитного ворог вів вогонь з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського - з артилерійських систем калібру 122, мінометів, БМП та СПГ», - додали у штабі.

Крім того, на Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з СПГ та ПТРК в районі Новозванівки, а зі стрілецької зброї - поблизу Валуйського.

Внаслідок підриву на саморобному вибуховому пристрої загинув військовослужбовець і ще один поранений, підсумували у штабі.