Грузинські парламентарії оглянули зруйновані російськими найманцями житлові квартали / фото mil.gov.ua

Делегація групи з міжпарламентської співпраці з Україною парламенту Грузії відвідали зону проведення антитерористичної операції.

Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України, разом з українськими депутатами грузинські парламентарії оглянули зруйновані внаслідок обстрілів російськими найманцями житлові квартали населеного пункту Широкине, відвідали місце під Волновахою, де у 2015 році терористи обстріляли з російських «Градів» пасажирів автобуса.

Читайте такожПризначено нового командувача сил АТО: ним став генерал із величезним бойовим досвідом

Відео дня

Також депутати відвідали контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» і вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців Збройних сил України біля пам’ятника Героям України у селі Благодатне.

Як заявив голова групи з міжпарламентської співпраці парламенту Грузії Георгій Мосідзе, вони приїхали, що «вкотре продемонструвати підтримку українського народу у війні, спричиненій російською агресією».

За словами посла Грузії в Україні Гели Думбадзе, грузинський та український сценарії російської агресії є дуже подібними, тому їх потрібно досконало вивчати, аналізувати, щоб у майбутньому запобігти повторенню.