47 ОШБр пообіцяла карати кожного російського виродка так, як на цьому відео / Колаж УНІАН, фото скріншот

47 окрема механізована бригада, відома українцям боями на Авдіївському напрямку, виклала у мережу "шедевр" про окупантів: показала удар їм у зад.

Бійці уточнили, що відпрацювали по ворогу ротою ударних БПЛА та пообіцяла карати кожного російського виродка так, як на цьому відео.

Попереджаємо, деякі моменти можуть здатися жорсткими, чутливим людям не варто дивитися ролик: 

"Ворожа техніка, яка заїжджає в зону відповідальності 47 ОМБр – назад вже не повертається. Палимо її чітко та майстерно", - прокоментувала бригада.

В російському Енгельсі відбувається дронова демілітаризація

20 березня увійде до хронік війни з Росією дроновою демілітаризацією міста Енгельс: вночі над ним було чутно від 2 до 4 гучних звуків вибухів. Пропагандистські ЗМІ заявили про ліквідацію дронів, які атакували місто.

Водночас місцеві телеграм-канали заявили, що ймовірною ціллю атаки була авіабаза ВКС РФ "Енгельс-2". Це вже не перший випадок, коли проти неї спрямовують дрони, акцентували там.

Зранку джерела ГУР повідомили українським ЗМІ про те, що за атакою стояли національні дрони "Лютий". "Демілітаризацію та декомунізацію Енгельса буде продовжено", - пообіцяв інформатор.

Вас також можуть зацікавити новини: