Матері окупанта сповістили про його смерть / фото REUTERS

Український воїн повідомив матері російського окупанта про його смерть. Як доказ надав його документи та відео останків. Однак росіянка не повірила.

Фрагменти листування воїна з жінкою опублікував активіст Сергій Стерненко.

Спочатку росіянці надіслали фото документів вбитого окупанта. Вона підтвердила, що це її син. Згодом їй надіслали відео розтерзаного тіла й зазначили, що ці документи знайшли при ньому.

Український захисник запитав, для чого вона відправила свого сина в Україну вбивати мирне населення та дітей. Відповідь не забарилася.

"Я??? Ні за що", - відповіла жінка.

Згодом вона попросила додаткові фото. Воїн зазначив, що голови окупанта не знайшли. Росіянка попросила фото передпліч, але захисник зазначив, що перебуває в іншому районі.

"Тіло там так і лежить. Ніхто не чіпав і не чіпатиме. Ми поїхали з того району. Більше нічим не допоможу. Слава Україні", - написав воїн і додав, що так буде з кожним, хто прийшов на нашу землю.

У відповідь матір вбитого росіянина не поставила жодних питань щодо загибелі сина та місця, де знайшли тіло. Водночас вона обурилася й запитала: "А ти що президент?".

Як повідомляв УНІАН, росіяни вважають влаштований у РФ парад на 9 травня ганебним, критикуючи при цьому Україну в тому, що тепер у них немає перспектив і з роботою важко через санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: