Російські солдати масово гинуть через своїх командирів / фото wikimedia.org

На думку аналітиків, російські солдати масово гинуть через своїх командирів, які "сп'янілі перемогою", наприклад, відходом ЗСУ з позицій в Авдіївці.

Як повідомляє BILD, за останні дні на сході України сталося кілька випадків масової загибелі російських солдатів через помилки командування.

Зокрема, у вівторок колону з шести БТР приблизно з 50 солдатів послали в лобову атаку на селище Ластівчине під Авдіївкою. В результаті, окупанти заїхали на мінне поле і підірвалися. Тих, хто вцілів, добили українські дрони і, за даними BILD, вижити вдалося небагатьом. Відзначається, що цей бій під Ласточкіно, дає відповідь на питання, "чи побудувала Україна другу лінію оборони на захід від Авдіївки".

Відео дня

Аналогічні втрати російських окупантів продовжилися.

"Того ж дня в окупованому селищі Трудівське поблизу Волновахи, за 30 км від лінії фронту, командири збудували три роти 39-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади. Їх помітив розвіддрон ЗСУ, після чого атакували ракети комплексу HIMARS. Загинули понад 60 осіб", — констатує аналітик видання.

Пізніше в Херсонській області HIMARS вдарив по скупченню бійців 810 – ї бригади морської піхоти ЗС РФ під час тренування - тоді також загинули десятки солдатів.

"До масової загибелі російських солдатів призводить те, що їх командири, мабуть, вважають себе непереможними після захоплення Авдіївки і "сп'янілі перемогою", — вважає аналітик.

Удар по полігону росіян у Херсонській області - подробиця

Нагадаємо, під час удару по ворожому полігону на Лівому березі Дніпра в Херсонській області ліквідовано, як мінімум, 60 окупантів. За словами керівника об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, удар було завдано під час тренування штурмових груп, які відпрацьовували злагодженість дій. За словами Гуменюк, ЗСУ використовують всю наявну у них зброю і потужність. Вона підкреслила, що щонайменше до шести десятків загарбників точно вже не повернуться на бойові позиції, а решта даних зараз дорозвідуються.

Вас також можуть зацікавити новини: