У Севастополі 29 жовтня атакували російські кораблі / скріншот

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував атаку на російські кораблі безпілотниками у тимчасово окупованому Севастополі рано вранці 29 жовтня.

Свою думку з цього приводу він висловив на YouTube-каналі.

"Жителі Севастополя сьогодні не спали, з середини ночі у них працювала ППО, стрілянина велася дуже інтенсивна, потім почалися вибухи і пожежі в бухті", – зазначив Жданов.

Відео дня

Як зазначив експерт, за деякими даними, бухта була атакована групою безпілотників:

"Ми не знаємо, чиї це безпілотники, поки офіційної інформації ніякої немає... Є велика ймовірність, що кілька кораблів не просто пошкоджені, а могли й затонути".

Жданов додав, що повідомляється про пошкодження не менше трьох російських кораблів - носіїв ракет "Калібр", серед яких – флагман Чорноморського флоту, фрегат "Адмірал Макаров".

"Несіть нового командувача Чорноморським флотом. Минулого разу флагман потонув, командувача зняли, зараз флагман – на межі... Втрата флагмана, виведення його з бойового строю або його пошкодження – це ганьба для флоту".

Що сталося у Севастополі 29 жовтня: хто атакував кораблі РФ?

Рано вранці 29 жовтня у мережі з'явилася інформація, що в Севастополі гримлять вибухи. Пізніше стало відомо про ураження кількох кораблів Чорноморського флоту РФ.

За інформацією радника глави МВС, у Севастополі підірвали російські кораблі, а саме чотири військові кораблі.

Якийсь час по тому в мережі з'явилися кадри атаки надводних безпілотників на російські кораблі в Севастополі.