В ЗСУ розповіли, що відбувається на Бахмутському напрямку / фото 148 окрема артилерійська бригада

На Бахмутському напрямку Сили оборони мають успіх в просуванні, звільненні деякої нашої території. 

Про це сказав керівник прес-служби 26 артилерійської бригади Збройних сил України Олег Калашніков в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання з приводу тактичного успіху на Бахмутському напрямку на схід від Кліщіївки. 

При цьому зазначив, що штурмові дії ворога на Бахмутському напрямку досить динамічні.

Відео дня

"Щодо Кліщіївки, то ми можемо спостерігати досить активні дії з нашої сторони. І дійсно ми маємо успіх в просуванні, звільненні деякої нашої території. Ми дійсно відбили ворога з деяких позицій і їх зайняли.Однак хочу сказати, що обстановка дійсно дуже динамічна – це гойдалки : сьогодні ми якісь позиції зайняли, а завтра – вони. Це тактичний рівень, звичайно", - розповів Калашніков.

Він підтвердив, що в окупантів є випадки дезертирства, є намагання ухилитися від безпосередньої участі у штурмових діях, в основному йдеться про мобілізованих,  оскільки розуміють, що їх чекає смерть. 

Калашніков зазначив, що останнім часом окупанти мають команду безперервних штурмових дій і, мабуть, це пов’язано з політичною обстановкою в самій державі, з тим, що наближаються вибори.

Ситуація під Бахмутом - останні новини

Командир батальйонно-тактичної групи 4-ї БрОП НГУ, полковник Сергій Сідорін зазначав, що лінія бойового зіткнення на Бахмутському напрямку дуже динамічна і деякі позиції переходять протягом доби з рук в руки.

Він також спростував заяви росіян, наголосивши, що ЗСУ  продовжують утримувати половину населеного пункту Богданівка.

На Бахмутському напрямку найгарячішими точками на сьогодні є населені пункти Богданівка, Іванівське та Кліщіївка. 

Вас також можуть зацікавити новини: