Під Бахмутом українські воїни розстріляли російську бронетехніку / скріншот

Біля міста Бахмут Донецької області бійці Збройних сил України розстріляли бронетехніку російських загарбників.

Було уражено ворожий танк, а потім наші воїни поцілили у броньовану ремонтно-евакуаційну машину супротивника, яка приїхала його витягувати, повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі та показав яскраве відео.

"Працює 77-ма ОДШБр (окрема десантна штурмова бригада - Ред.). Окупанти під Бахмутом кидають свою техніку на розстріл нашій артилерії. Був уражений танк, БРЕМка приїхала його витягувати, але по ній також влучили…", - зазначив Сирський.

Генерал-полковник додав, що танк загарбників згорів.

Важливі новини з фронту - сьогодні це варто знати

За Бахмут вже тривалий час йдуть запеклі бої з російськими окупантами. Захисники та захисниці України мають серйозні успіхи на Бахмутському напрямку, від загарбників вже звільнено чимало нашої землі.

Зокрема, 19 липня стало відомо, що на цьому напрямку наші воїни вибили супротивників з позицій біля Оріхово-Василівки. Варто зазначити, що Росія в Україні вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 19 липня 2023 року становлять 239 480 окупантів. Крім того, росіяни втратили багато бронетехніки, у тому числі 4 тис. 123 танки.

Вас також можуть зацікавити новини: