Маск, може, звичайно, і ні при чому, але зараз в Росії такий час, що буває всяке. Адже не випадково кілька днів тому в небі над російським містом Бєлгородом виникли нашумілі світлові стовпи - провісники того, що Путін нарешті розчохлив свою суперсекретну суперлазерну зброю "Пересвет" і зараз, нарешті, жахне по-справжньому, - але не зрослося. І ось чому.

Росія звільнила Європу від коричневої чуми

Згідно з секретним планом російських вчених-воєнкорів, спочатку "Пересвет" повинен був позбивати всі американські супутники, крім супутників Маска, потім супутники Маска, а потім і самого Маска. Але малодушний Маск, очевидно, щось відчув і в останній момент переметнувся на бік русского міра. Путін знизав плечима, вимкнув суперлазер, поламав його і викинув. Але чим же тепер підбадьорювати православне населення і відлякувати злощасного американського пройдисвіта шановним російським воєнкорам, які якраз встигли договоритися до того, що над Білгородом нині "відкрилися шахти зі стратегічною ядерною зброєю, і в небеса вдарили прожектори "судного дня"?

Відео дня

А ось чим.

По-перше, Росія звільнила Європу від коричневої чуми.

По-друге, в надрах російських надсекретних лабораторій і без "прожекторів судного дня" створено дуже багато зброї на нових фізичних принципах, здатних в лічені дні привести до закономірної перемоги Росії над Україною в цілому і Заходом зокрема. Наприклад, невидимі літаки. "Ціла ланка працювала високоточними ракетами по найбільш пріоритетним цілям, так званим центрам прийняття рішень, - хвалиться директор російського музею військ ППО товариш Кнутов, - і ні Україна, ні будь-яка з країн НАТО не побачила польоти наших Су-57". Більш того, вороги не побачили не тільки російських літаків, але і результатів їх роботи, ось наскільки все було невидимо! Невидимість цих Су-57 така, що їх навіть в Росії ніхто ніколи не бачив, а Ілону Маску таке і зовсім не снилося.

Рогатка Судного Дня стрілятиме по "Абрамсам" великими валянками

По-третє, створений російський "вбивця" Абрамсів" - суперсекретний супертанк Т-72Б3М. Крім хворої на всю голову назви моделі, з російських ЗМІ про нього відомо лише те, що "нещодавно ця техніка пройшла глибоку модернізацію, в результаті якої російські військові отримали боєздатний дослідний екземпляр "Рогатка". Чому саме "Рогатка" - секрет, але неважко здогадатися, що російські суперзбройники додатково приварили до "протис ##бувального пристрою", яке надійно захищає вежі російських танків від "Джавелінів", велику рогатку, яка буде неминуче наводити забобонний жах на американську танкову воєнщину.

Тепер на свій день народження Путін замість того, щоб їхати в марну тайгу з ще більш марним Шойгу, може нарешті відправитися з Кадировим на потаємну вівцеферму

За деякими відомостями, Рогатка Судного Дня буде стріляти по "Абрамсам" великими валянками, в які будуть засунуті озброєні до зубів сини Рамзана Кадирова, - "молоді леви" Ахмат, Елі і Адам, яких він відправляє на фронт (за деякими відомостями, в наркодиспансер, але це теж навряд чи), щоб переломити ситуацію і остаточно добити Ілона Маска. За задумом конструкторів, Ахмат, Елі і Адам будуть гнатися за ганебно втікаючими "Абрамсами", гавкати і хапати їх зубами за гусениці. Яка ганьба для НАТО.

По-четверте, зачохливши суперлазер, Путін розчохлив Рамзана Кадирова, демонстративно присвоївши останньому звання генерал-полковника, і це означає, що новий міністр так званої оборони РФ вже на підході. Тепер на свій день народження Путін замість того, щоб їхати в марну тайгу з ще більш марним Шойгу, може нарешті відправитися з Кадировим на потаємну вівцеферму, а там вже як Кадирову природа підкаже.

Це, без всякого сумніву, буде по-справжньому потужний і дієвий ритуал. І оскільки це Володимир Володимирович ще, по-п'яте, "Батьківщину-матір" на орбіту не встиг вивести - запуск відповідного російського батьківщиноматереносія в космос запланований на початок 2023 року. Як тобі таке, Ілон Маск? Подобається, не подобається, звикай, товариш.

Василь Рибніков