У Криму пізно ввечері 20 березня лунали вибухи / фото Радіо Свобода

Пізно ввечері 20 березня у Джанкої було дуже гучно, в українській розвідці повідомили, що внаслідок атаки в окупованому Криму було знищено російські крилаті ракети "Калібр НК". Військовий експерт Павло Нарожний в ефірі 1+1 пояснив, що ж відбулося на території анексованого півострова.

Росіяни вже опублікували кадри уламків одного з безпілотників, який атакував Джанкой. Тож експерт оцінив, що це може бути за дрон:

"Якщо правда те, що опублікували росіяни, то це дрон китайського виробництва, який банально можна купити на AliExpress. І він приїде вам на відділення пошти в розібраному вигляді".

За словами Нарожного, росіяни теж використовують комерційні дрони у війні проти України. 

Вибухи у Джанкої 20.03.2023

У понеділок, 20 березня, на території окупованого Росією Криму пролунала серія вибухів. Місцеві пабліки повідомили одразу про атаку безпілотників на Джанкой, частина міста після цього залишилась без світла.

Того ж дня в Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що вибух у місті Джанкой знищив російські крилаті ракети "Калібр НК", які транспортували залізницею.

В ОК "Південь" заявили: вибухи у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму вказують на те, що російським загарбникам треба починати виїжджати з українського Криму

Вас також можуть зацікавити новини: