Також ворог здійснив понад 100 обстрілів із РСЗВ / фото wikimedia.org

У Генштабі Збройних Сил України попереджають про високу загрозу авіаційних та ракетних ударів РФ на всій території нашої країни. Також стало відомо, скільки разів рашисти вдарили ракетами за минулу добу.

"Протягом доби противник завдав 4 ракетних та 26 авіаційних ударів. Також здійснив понад 100 обстрілів із РСЗВ", - йдеться у новому зведенні.

За інформацією Генштабу, учора від ворожих обстрілів постраждали 40 населених пунктів у трьох областях України. У Чернігівській області ворог поцілив по Хрінівці та Карповичах, на Сумщині обстрілів зазнали Бояро-Лежачі, Атинське, Соляники та Павлівка. А у Харківській області рашисти обстріляли Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічну.

Відео дня

Останні новини з фронту

Президент Зеленський повідомив, що Росія готується до нової хвилі агресії. При цьому він зазначив, що, завдяки перемовинам з лідерами Франції та Фінляндії, український захист буде суттєво посилено. Також стало відомо, що окупанти лякають "наступом" на Вугледар. В ISW зазначили: ознак реального наступу російських окупантів у західній частині Донецької області немає.

Зранку у Генштабі розповіли, що за минулу добу ЗСУ відбили атаки РФ на Донбасі та знищили багато "пташок" окупантів. Ворог зазнає численних втрат, але не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. А на Куп'янському, Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.

Вас також можуть зацікавити новини: