Окупанти мародерять в Україні / фото REUTERS

Російські окупанти вразили весь світ своїм мародерством в Україні. Здавалось би, вже їхні крадіжки не здивують. Але ні - загарбники почали красти в українців навіть магніти з холодильників.

Про це свідчить чергове аудіоперехоплення СБУ розмови окупанта з братом. Ті заздрять тому, що до війни українці мали можливість подорожувати світом. А для більшості росіян це - недосяжна розкіш.

"Я набрав магнітики. Ми колись у будинку оселилися, вони, ї*ать, такі мандрівники: вони були в Китаї, в Італії, у Парижі. До*уя, коротше, де були. Вони їм не потрібні, не знадобились, по ходу, ось я їх собі взяв", - розповідає російський мародер своєму брату.

Відео дня

Він додає, що військові РФ крадуть в Україні все, що бачать: "Пацани чого тільки не пи*дять: пили, всяку ху*ню, "тирчики", болгарки – все додому".

Сам окупант каже, що шкодує, що забив сумку косметичними кремами, але усе "добро" згоріло разом із 10 кавомашинами, які загарбник планував переправити додому і продати.

Раніше радник глави МВС України Антон Геращенко опублікував відео, на якому видно, як російські військові грабують сільський магазин.

Вас також можуть зацікавити новини: