REUTERS

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров оголосив нагороду за "голови командирів українських націоналістів, "бандерівців, "Азова", дудаєвського батальйону шайтанів".

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Кажу це не як чиновник, а як доброволець від імені патріотів Росії, таких же добровольців, що мають фінансові можливості, і які виявили бажання виплатити по 500 тисяч доларів за голову кожного командира", – написав він.

Відео дня
скріншот

Кадирову різко відповів голова партії "Національний корпус" Андрій Білецький. Він назвав його шматком лайна й запропонував прийти та взяти його голову самому.

"Там кажуть, Кадиров оголосив за голови командирів націоналістів, за мою голову по 500 тисяч доларів нагороди. Ну, що можна сказати. По-перше: як говорив цар Леонід: прийди і візьми, якщо тобі так треба. А по-друге: ось особисто я за тебе, Рамзан, просто шматок лайна, не дав би жодної копійки. Ти схохнеш ось так, тебе будуть вбивати не за гроші, тебе будуть вбивати, тому що ви прийшли на нашу землю. Живи з цим і повір, це життя буде не таким вже й довгим", - заявив Білецький на відео, яке опублікував у своєму Telegram-каналі.

Вас також можуть зацікавити новини