Колаж УНІАН / фото Донецька обласна прокуратура

Російські терористичні війська обстріляли Торецьк на Донеччині з реактивних систем залпового вогню "Ураган". Внаслідок обстрілу одна людина загинула, а ще троє - зазнали поранень.

Російський обстріл з використанням касетних боєприпасів стався близько 18:00, повідомили у Донецькій облпрокуратурі. Від снаряду загинула 39-річна жінка, яка на момент атаки займалася домашніми справами на власному подвір’ї. 

Крім того, ще троє місцевих отримали осколкові поранення та контузію, серед них подружня пара віком 72 і 73 років та жінка 88 років. За даними прокурорів, усі постраждалі під час обстрілу перебували вдома. Наразі їх доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Відео дня

Внаслідок удару також пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки. Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Обстріли Донецької області: останні новини

Російські терористичні війська щоденно обстрілюють Донеччину - фіксуються десятки ударів. Найбільше страждають прифронтові населені пункти, до яких може "дотягнутися" російська артилерія та міномети.

Зокрема, впродовж минулої доби окупанти обстріляли Вугледар і Пречистівку на Волноваському напрямку. Крім того, на Донецькому напрямку під обстріли росіян потрапили Гостре, Дальнє, Дачне і Курахівка – там пошкоджено гімназію.

Також пошкоджень зазнали будинки та будівля шахти у Костянтинівці, Нью-Йорку, Сіверську та Торецьку.

Вас також можуть зацікавити новини: