Нардеп повідомила про нову ініціативу щодо роздачі повісток в Україні / колаж УНІАН

Народний депутат-"слуга народу" Мар'яна Безугла зробила жорсту заяву щодо роздачі повісток в Україні.

Народна обраниця в Facebook написала, що вручати повістки мають вручати лише представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, правоохоронці й роботодавці.

"Вважаю, що повістки мають видавати тільки офіційні представники ТЦК СП і поліцейські + роботодавець офіційно на підприємстві. Все. Ніяких місцевих в спортивних костюмах", - зазначається у дописі Безуглої. За її словами, зараз це окремо прописали у проекті закону.

Відео дня

Нардеп Мар'яна Безугла повідомила про нову ініціативу щодо роздачі повісток в Україні / скріншот з facebook.com/bezuhlamariana

Мобілізація в Україні сьогодні триває - що варто знати

Очільник служби зі зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо говорив, що зараз вручати повістки в нашій державі військовозобов'язаним мають право не лише співробітники ТЦК та СП, а й представники територіальних громад, житлово-експлуатаційних контор, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також селищні голови й старости.

Нагадаємо, наприкінці листопада секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко говорив, що мобілізація 2023 почала провалюватися після того, як були змінені військкоми.

Вас також можуть зацікавити новини: