Губернатор Бєлгородської області стверджує, що на околиці Бєлгорода загинули кілька людей / фото t.me/vvgladkov

У Міноборони РФ стверджують, що в ніч на четвер, 12 жовтня, над Бєлгородською областю ліквідували ворожий безпілотник літакового типу.

Дрон нібито знищили чергові засоби протиповітряної оборони 11 жовтня близько 23:50, йдеться в Telegram-каналі міністерства. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков на своєму каналі в месенджері написав, що ППО збила безпілотник на підльоті до міста.

За його даними, в результаті падіння уламків загорівся приватний будинок, та постраждали чоловік і жінка. Чиновник зазначав, що ще дві людини могли перебувати під завалами. 

Відео дня

Пізніше він стверджував, що "в результаті падання безпілотного літального апарату" на околиці Бєлгорода фактично знищені два житлових будинки, а ще кілька - пошкоджені, і "три людини загинули", й ще дві - нібито знаходяться в реанімації у вкрай важкому стані.

"Сьогодні ми змінимо графік проведення декількох заходів у місті у зв'язку з подіями, які трапилися...", - поділився Гладков.

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

Після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, у Бєлгородській області не раз лунали вибухи. Варто зазначити, що супротивники з території цього регіону обстрілюють українську землю.

Нагадаємо, 5 жовтня ввечері в районі Бєлгорода лунали вибухи. В'ячеслав Гладков написав, що область атакували безпілотники, і працювала система ППО. У мережі повідомили, що було пошкоджено авто.

Вас також можуть зацікавити новини: