Українські пілоти знищують позиції росіян точними ударами / фото УНІАН, Олександр Синиця

Авіація Сил оборони України 10 січня завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ, а також чотири рази вдарила по позиціях їхніх зенітно-ракетних комплексів.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні, підрозділи українських ракетних військ і артилерії 10 січня вразили два пункти управління, дві позиції ракетних військ і артилерії і п'ять районів зосередження живої сили і військової техніки росіян.

Також повідомляється, що протягом доби російські війська завдали два ракетні удари і сім разів обстріляли з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі Донецької та Херсонської областей.

Відео дня

"Загроза нанесення ворогом авіаційних і ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України", - попередили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 10 січня - дані Генштабу 

За інформацією Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати Росії з 24 лютого орієнтовно склав близько 112 тисяч 470 чоловік особового складу.

Також Росія втратила: танків - 3 тис.84, бойових броньованих машин - 6 тис. 154, артилерійських систем - 2 тис. 73, РСЗВ - 434, засобів ППО - 217, літаків-285.