В "Атеш" повідомили про важливість для РФ нафтосховища, яке знаходиться у Ровеньках / фото t.me/atesh_ua

Якщо в захопленому місті Ровеньки Луганської області вразити нафтосховище росіян, то військовий потенціал всього східного угруповання РФ в Україні буде знижено.

Ведеться розвідка, повідомив партизанський рух "Атеш" у своєму Telegram-каналі. Партизани підкреслили, що супротивник не зможе вберегти свою логістики. "Рух "Атеш" веде розвідку нафтоскладу міста Ровеньки... Наші агенти повідомляють про важливість цього нафтосховища для росіян, ураження якого знизить військовий потенціал усього східного угруповання ворога", - наголошується у повідомленні.

В "Атеш" додали, що ворожу інфраструктуру вже істотно виведено з ладу.

Нагадаємо, у травні 2014 року Ровеньки захопили бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки", яких підтримала влада РФ. Незабаром після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, вона "привласнила", зокрема, захоплені бойовиками території Луганської області. Таке рішення Кремля не визнав майже весь світ.

Ситуація на Донбасі - зараз це варто знати

10 травня в "Атеш" повідомили, що в Ровеньках партизани ведуть розвідувальні дії і готуються до проведення операцій. За даними руху, в населеному пункті знайшли низку військових ворожих цілей.

Варто зазначити, що росіяни намагалися захопити весь український Донбас і "отримали по зубах". 13 травня речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий повідомив, що за кілька днів наші воїни просунулася в Бахмуті вглиб територій ворога на відстань до двох кілометрів.

Вас также могут заинтересовать новости: