Ворог сьогодні вдень запустив по Україні крилаті ракети / фото wikimedia.org

У середу вдень, 26 липня, російські загарбники завдали ракетного удару по Україні з акваторії Чорного моря, застосувавши дві крилаті ракети "Калібр".

Обидві ворожі ракети збили у Вінницькій області, повідомили Повітряні сили Збройних сил України. "Близько 13 години 26 липня 2023 року противник завдав удару крилатими ракетами "Калібр"... Імовірно, пуски ракет здійснювались з російського підводного човна", - йдеться у повідомленні.

У ЗСУ додали, що "Калібри" увійшли у наш повітряний простір з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування.

Відео дня

Триває повномасштабна війна в Україні - зараз це варто знати

26 липня близько 14 години майже у всіх областях України було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ повідомили, що тривогу оголосили, оскільки російські загарбники запустили крилаті ракети.

Також стало відомо, що з аеродрому "Оленья", який знаходиться у Мурманській області Росії, вилетіла група бомбардувальників супротивника Ту-95МС, до якої входили 12 бортів.

Варто зазначити, що росіяни вже багато разів били по українській землі різними ракетами, є багато жертв, руйнувань та постраждалих. Нашим воїнам вже вдалося ліквідувати понад 1 300 ракет загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: