Окупант пустив автоматну чергу в спини товаришів: момент попав на відео / фото Міноборони РФ

Українські воїни надіслали в окоп окупантів "вибуховий подарунок". Втім, вцілілий загарбник не розгубився, і випустив автоматну чергу у спини своїх товаришів.

Епічне відео атаки опублікував український журналіст Роман Бочкала. За його даними, гранату в окоп окупантів скинули оператори дрона 30 омбр імені князя Острозького.

На кадрах видно, що граната полетіла прямо в окоп із сімома окупантами. Частина з них встигла втекти, але щонайменше трьом пощастило менше. "Подарунок" від воїнів ЗСУ "затрьохсотив" їх.

Момент дружнього вогню / скриншот

Однак найбільш цікавим виявився момент в кінці відео. Окупант, якому вдалося вціліти, не поспішав допомагати пораненим, а почав стріляти у спини товаришів, які почали тікати з окопа. Цей момент ви можете побачити на 44 секунді ролика.

Втрати Росії в Україні - актуальне

За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 135 740 окупантів, "плюс" 730 тіл протягом 9 лютого.

Напередодні артилеристи показали унікальні кадри удару по командному пункту росіян - ЗСУ змусили загарбників буквально тікати, залишаючи поранених, на крадених мотоциклах.

А 72-та ОМБр імені Чорних Запорожців показала цікаві кадри удару по танках противника. Одному окупанту, який буквально за кілька секунд до наступного удару вибіг зі свого танка, пощастило "так собі". Він легенько підсмажився.

Серед "зажмурених" серійний вбивцяросійський "термінатор", герой російських "казок", бойовий піп, який благословляв ворога на вбивство українців.

Вас також можуть зацікавити новини: