Михайло Подоляк пояснив, яким є правильне закінчення війни / колаж УНІАН, фото УНІАН, facebook.com_MReintegration

Світова спільнота дорожче заплатить, якщо обере будь-який альтернативний сценарій стратегічному програшу Росії на полі бою. Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив у Telegram.

"Уже зараз очевидно, що будь-яка "альтернатива" стратегічному програшу Росії на полі бою з подальшим поспішним виведенням військ і початком внутрішньої політичної трансформації буде для глобальної спільноти набагато дорожчою за пряму підтримку України сьогодні", - наголосив Подоляк.

Також він пояснив, до чого призведе ситуація, якщо Росія не програє у війні.

Відео дня

"Це тотальний демонтаж глобальних правил, наростання нестабільності, дорога гонка озброєнь, множинні регіональні війни, державні перевороти й побудова глобального Авторитарного альянсу, міграційні вали, тероризм як ключова форма домінування й радикальні втручання в політичні системи країн демократії", - підкреслив Подоляк.

На його переконання, настав час для "правильного вибору" і "правильних ракет".

Громадська думка на Заході змінює ставлення до війни

Нещодавно видання Newsweek писало, що через зміну політичної ситуації в країнах-партнерах Україна ризикує втратити значну частину військової допомоги на тлі "виснажливого глухого кута" на фронті. Через відсутність істотного прогресу в контрнаступі ЗСУ громадська думка на Заході змінюється.

Минулими вихідними Конгрес США ухвалив тимчасовий 45-денний бюджет, в якому не було витрат на будь-яку допомогу Україні. Після цього з посади зняли спікера Палати представників.

За словами президента США Джо Байдена, його дуже турбує ситуація в американському парламенті, адже він має намір продовжити підтримку України. Байден пообіцяв зробити важливу заяву з цього приводу вже в найближчий час.

Вас також можуть зацікавити новини: