'Привезеш мені чиюсь голову': кохана окупанта замовляє 'подарунки' з війни (аудіо)

Цинічність росіян у війні проти України не знає меж. Так, російські жінки закликають своїх чоловіків привозити "трофеї" з убитих українців.

Про це свідчить нове оприлюднене СБУ перехоплення розмови окупанта з коханою з Підмосков’я.

"Привезеш мені купу кітелів, чиюсь голову. Я Лізці показувала, як "вагнери" відрізали голову мужику..." – ділиться жінка планами з майбутнього подружнього життя.

Росіянка мріє, щоб її майбутній чоловік після повернення з війни в Україні працевлаштувався до ПВК "Вагнер" і тоді він зможе подарувати їй навіть дещо більше.

Більше того, дівчина мріє використати "х*хляцький кітель" у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком.

"Де мої берці з убитого?" - запитує кохана російського окупанта.

Нашивки, взуття, військові куртки, зняті окупантами з тіл полеглих у бою українських захисників – ось вершина мрій російської дівчини.

Нагадаємо, 12 квітня СБУ опублікувала фрагмент перехопленої телефонної розмови російського військовослужбовця з дружиною. Їхнє спілкування викликало чималий резонанс. Далі пряма мова: "Так, ти давай там, українських баб ґвалтуй, да? І мені нічого не кажи. Зрозуміло? (сміється, – УНІАН.), – говорить жінка своєму чоловіку-загарбнику". Також вона закликає його користуватися презервативами.

ЗМІ встановили особу окупанта. Ним виявився колишній строковик Росгвардії, також служив у полку, який брав участь в анексії Криму Росією. З початком повномасштабного наступу на Україну вторгся на Херсонщину. Жінка - виховує їхню дитину в окупованому Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: