Володимир Путін / фото REUTERS

Президент РФ Володимир Путін воюватиме до останнього росіянина, він вибудував таку систему диктатури своєї влади, що не може відступитися.

Таку думку озвучив військовий експерт Олег Жданов в ефірі Freedom.UA.

"Скільки буде можливості загрібати ресурсів, стільки він (Путін) буде вигрібати і кидати у бій, щоб домогтися своєї перемоги. Він не може зупинитися. Для нього зупинка – це політична смерть, як вождя, як диктатора, як бога Російської Федерації", – зазначив він.

Жданов вважає не дивним те, що Путін намагається поповнювати ряди російської армії за рахунок "добровольців" з сусідніх країн:

"Згадайте, він (Путін) у Сирії намагався найманців наймати, але там виявилися особи хитріші, вони зажадали гроші наперед, і ціна питання там була набагато більша, ніж наймати казахів, киргизів, таджиків тих же. Можливо, у Вірменії буде вербування, можливо, в інших колишніх республіках Радянського Союзу", – припустив експерт.

"Це не допоможе. Але це ми розуміємо, люди зі здоровою логікою. Путін цього не розуміє. Він думає, що якщо він зараз збере 34 тисячі у добровольчих батальйонах, якщо він їх кине у бій, то вони затопчуть Збройні сили України, і перемога буде за ним. Ось як він мислить", – додав Жданов.

Нагадаємо, в Адміністрації президента США повідомили про понад 75 тисяч вбитих і поранених росіян під час війни з Україною. У Білому домі вважають, що наступні кілька тижнів війни будуть мати вирішальне значення.

Вас також можуть зацікавити новини: