Путін не захищатиме Крим / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін не захищатиме Крим. Як тільки українська армія ступить на кримську землю, він влаштує евакуацію звідти, певен російський опозиціонер В'ячеслав Мальцев. Він дотримується думки, що найкращий варіант для Путіна зараз - якщо Україна відбере Крим силою.

"Крим завжди для Путіна був "валізою без ручки". З Криму почалися всі найголовніші проблеми Путіна. І це зачароване коло: якщо він звідти не піде - йому буде погано, якщо він звідти піде - йому буде ще гірше. Він потрапив у щуроловку", - вважає він.

На думку Мальцева, останні яскраві і потужні удари ЗСУ по військових об'єктах у Криму - це демонстрація того, що Путін з його "допотопною технікою" абсолютно не в змозі протидіяти новій зброї і новій тактиці ведення війни.

"У Путіна жодного шансу немає протистояти новій зброї, українській армії, але є можливість зрадити Росію і здатися Китаю, чим він зараз і займається", - зазначив експерт.

Звільнення Криму - прогноз Буданова

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов виявляв думку, що ще до настання зими українські сили оборони можуть здійснити операцію по розриву Сухопутних зв'язків між РФ і тимчасово окупованим Кримом.

Вас також можуть зацікавити новини: