РФ атакувала Київщину / фото t.me/andrii_nebytov

На Київщині внаслідок ворожої атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, вночі Київська область відбила атаку дронами-"Шахедами", під час якої країна-терорист цілилась в об’єкти енергетичної інфраструктури.

"По області було запущено майже три десятки безпілотників. Попередньо, без постраждалих. Є пошкодження об’єкта інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби", - додав голова ОВА.

Відео дня

Як пізніше повідомили у КМВА, у районі Києва було виявлено 32 повітряні цілі, усі 32 було знищено. Інформація щодо жертв відсутня. Водо- та теплопостачання столиці працює в штатному режимі.

Росія атакувала Україну в ніч на 1 січня 2023

У новорічну ніч сили протиповітряної оборони України знищили 45 ворожих "Шахедів". 13 із них збили ще у 2022 році, а інші 32 - у 2023.

Нагадаємо, в ніч на 1 січня 2023 року по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Очільник Київської ОВА тоді заявляв, що на Київщині працювала протиповітряна оборона.

У Києві та області вночі лунали вибухи. Повідомлялося, що столицю та регіон Росія атакувала ракетами та дронами-камікадзе.

Вас також можуть зацікавити новини: