Очевидці розповіли про ракетний удар Росії по Дніпру (відео)

13 потерпілих, серед них - підліток. По мирному Дніпру напередодні влучили дві російські ракети. Одна - у приватний сектор, десяток будинків зрівняла із землею, інші - пошкодила. Друга - поцілила в складське приміщення, завдавши серйозних руйнувань.

Як йдеться в сюжеті ТСН, цілий день рятувальники розбирали завали. Житель Дніпра Владислав розповів, що був на роботі, коли дізнався про "приліт" поруч з його будинком. Кинувся додому, бо там була дружина. Останній довелося вистрибувати з другого поверху, наразі вона, за словами чоловіка, перебуває у лікарні. 

Олена розповідає, що унаслідок удару РФ згорів батьківський дім, де був рідний кожен куточок. "Я шокована, я ходжу плачу", - розповідає жінка й не може стримати сліз. 

Лідія Вікторівна переїздить до племінниці через атаку Росії - у її будинку немає ні вікон, ні стелі. Вона зізнається, що тільки вчора раділа тому, що з'явилося світло й тепло. 

Росія атакувала Дніпро ракетами 26 листопада

У суботу, 26 листопада, у Дніпрі пролунали потужні вибухи. Росія завдала ракетного удару по місту.

Повідомлялося про 13 постраждалих, чотирьох людей госпіталізували. Одна жінка була у важкому стані. Зеленський прокоментував ракетний удар Росії по Дніпру. Він наголосив, що Росія відповідатиме за всі страждання українців.

Очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив 27 листопада, що під завалами знайшли тіло людини.

Вас також можуть зацікавити новини: