Російські загарбники вночі запустили по українській землі майже 30 дронів / скріншот

Російські окупанти у ніч на п'ятницю, 22 грудня, запустили по українській землі десятки дронів, більшість з них ліквідовані.

Супротивник використав майже 28 дронів типу Shahed-136/131, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook у своєму зведенні. За його відомостями, лише чотири дрони супротивника не ліквідували.

"Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 28 БПЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони 24 ударні БПЛА знищено", - зазначили у Генштабі.

Відео дня

Повітряні сили ЗСУ в Telegram додали, що росіяни запустили безпілотники з таких районів - російський Приморсько-Ахтарськ, Курськ та Чауда (Крим). 24 БПЛА знищені у межах Київської, Миколаївської, Одеської, Херсонської, Рівненської, Хмельницької та Житомирської областей.

"До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України", - йдеться у дописі.

Термінові новини - Київ атакували безпілотники

Вночі у столиці України чули вибухи - супротивник використав проти киян дрони. Працювали сили протиповітряної оборони.

Згодом стало відомо, що у Соломʼянському, Дарницькому та Голосіївському районах впали уламки безпілотників, пошкоджено будівлі. За попередніми відомостями, постраждали дві особи, одну з них госпіталізували. Інформація про жертв унаслідок атаки не надходила.

Столична влада зазначила, що це вже третій поспіль ворожий повітряний удар безпілотниками по столиці за останні шість днів грудня.

Вас також можуть зацікавити новини: