Російська армія зазнає втрат на війні в Україні / фото Міноборони РФ

Російська пропаганда всіляко переконує простих росіян, що воювати престижно, адже РФ своїх не кидає. Лише потім російські солдати починають розуміти, у що вплуталися.

Журналісти проекту FreeДом пояснили, які насправді справи у російських солдатів і чому їхній бойовий дух вже не підняти.

Через величезну кількість втрат, яких зазнає російська армія в Україні, таємна мобілізація по всій РФ не припиняється. Збройні сили намагаються заповнити втрати живої сили і відправляють на війну поповнення з не найрозвиненіших своїх регіонів. Бурятія, яка раніше лідирувала в списку кількості добровольців, поповнилася й іншими не найрозвиненішими республіками. Наприклад, солдати-тувинці зібралися воювати в Україні.

Тувинські солдати повірили пропагандистам і вирушили в Україну по легку перемогу, пральні машини й унітази зазначають журналісти.

А ще російські солдати нарешті починають розуміти, що ніхто з квітами їх в Україні не чекає. Крім того, почалися проблеми з виплатами російським солдатам за участь у кривавій війні проти нашої країни.

Як повідомляв Генштаб ЗСУ, за добу українські військові ліквідували ще близько 140 російських окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого становлять близько 41 тис. 170 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: