У Бєлгородській області внаслідок дронової атаки постраждали окупанти / колаж УНІАН зі скріншотів

Санітарні втрати ворога на 12 квітня 2024 року зросли - у Бєлгородській області країни-агресора в п'ятницю з безпілотника на бензогенератор скинуто вибуховий пристрій, поранені двоє військових противника.

Інцидент стався на відстані 500 метрів від українського кордону і за 4 кілометри від села Петрівка, повідомляє видання ASTRA в Telegram. За його відомостями, удар завдали Збройні сили України.

"...поранення дістали двоє військових, їх з опіками різного ступеня доправили в госпіталь. Загалом, за інформацією джерел, за останні дві доби внаслідок атак БПЛА в прикордонних Бєлгородській і Курській областях постраждали щонайменше двоє військових і один співробітник прикордонної служби ФСБ", - зазначається на каналі.

У РФ унаслідок дронової атаки постраждали окупанти / скріншот

Крім того, у мережі з'явилася інформація, що дрон влетів у будівлю в місті Бєлгород. У російському Міноборони стверджували, що над Бєлгородською областю нібито ліквідували п'ять безпілотників.

Варто зазначити, що під час війни проти України загальні втрати ворога на 12 квітня 2024 в живій силі становлять уже 451 730 загарбників.

У центрі уваги війна в Україні - сьогодні це варто знати

Росіяни вже не раз гатили з Бєлгородської області по мирних українських населених пунктах, є жертви, постраждалі та багато руйнувань. Після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, на території цього регіону теж почали відбуватися вибухові інциденти.

Зокрема, 1 квітня стало відомо, що в Бєлгороді було оголошено повітряну тривогу, працювала російська протиповітряна оборона. У мережі з'явилася інформація, що горіли будівлі та автомобілі.

Вас також можуть зацікавити новини: