По всій лінії фронту спостерігалася тиша \ фото УНІАН

На Донбасі з початку доби обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Читайте такожРежим тиші на Донбасі намагались зірвати як зовнішні вороги, так і всередині України - Єрмак

Про це повідомляється у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17:00.

Відео дня

«Від початку поточної доби, 12 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. По всій лінії фронту спостерігалася тиша», - сказано у зведенні.

Також у штабі наголосили, що ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими захисниками. Дотримуючись режиму припинення вогню, військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Крім того, у районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, підрозділи ДСНС Об’єднаних сил залучені до ліквідації загоряння сухої трави в районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині.

Рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 9 будинків, на 26 об’єктах роботи ще тривають.

Окрім того, саперами ДСНС розміновано майже 10 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 210 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Новини по темі: