Росіяни продовжують тримати високоточні ракети поблизу підконтрольного Україні узбережжя Чорного моря / фото Міноборони Російської Федерації

Росіяни продовжують тримати високоточні ракета поблизу підконтрольного Україні узбережжя Чорного моря.

Як зазначили в ОК "Південь", окупанти залишили на чергуванні в Чорному морі 2 надводних носія крилатих ракет типу "Калібр". Вони споряджені 16 ракетами. 

Також на чергуванні 1 великий десантний корабель.

Відео дня

"Вони, як і всі інші 6 одиниць корабельно-катерного складу ворожого флоту, тримаються на ракетно-безпечній відстані від підконтрольного нам узбережжя", - йдеться в повідомленні.

Враховуючи актуальність ракетних загроз як з моря, так і з повітря, і з окупованої суші, військові закликають не нехтувати власною безпекою.

"Дотримуйтесь порядку дій при сигналах тривог. Не наражайте себе на небезпеку, відвідуючи заборонені зони та об'єкти, пам'ятайте, що обмеження,  введені в рамках правового режиму воєнного стану, покликані вберегти ваші життя", - зазначили в ОК "Південь".

Нагадаємо, у понеділок, 8 серпня, над Україною було збито чотири крилатих ракети "Калібр", загальна вартість яких становить майже $30 млн.

У середині липня президент Володимир Зеленський повідомив, що загарбники випустили по нашій території більше трьох тисяч ракет різного типу.

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що всього було збито 182 ворожі крилаті ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: